Ως ένα παγκόσμιο πρόβλημα, η χρήση ναρκωτικών απαιτεί μια παγκόσμια λύση.

Ως απάντηση, μια σημαντική δραστηριότητα που υποστηρίζεται από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας είναι το πρόγραμμα με τίτλο «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά», μία από τις μεγαλύτερες μη κυβερνητικές πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και πρόληψης κατά των ναρκωτικών. Προκειμένου να γίνει παγκόσμια ενημέρωση για έναν κόσμο χωρίς ναρκωτικά, ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών υλικών που περιέχουν αληθινά γεγονότα διανέμεται από εκατομμύρια άτομα από το μη κυβερνητικό Ίδρυμα για Έναν Κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά, στα σχολεία, σε κοινοτικές ομάδες και κυβερνητικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο. Μέσα από δεκαετίες εμπειρίας στην εκπαίδευση και την πρόληψη των ναρκωτικών, το πρόγραμμα «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» έχει λύσει το πρόβλημα του πώς να μεταδώσουμε στον κόσμο με αποτελεσματικό τρόπο την πραγματικότητα σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και μέσω της μαζικής επικοινωνίας.

Λόγω του ότι εάν παρουσιαστεί η γυμνή αλήθεια στους νέους σχετικά με τα ναρκωτικά και τις συνέπειές τους, εκείνοι είναι πολύ πιθανότερο να τα απορρίψουν από μόνοι τους, τα υλικά του προγράμματος «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» ζητούνται ως εκπαιδευτικό εργαλείο από τα σχολεία, τους φορείς επιβολής του νόμου αλλά και τους κατά τόπους φορείς επιμόρφωσης. Περισσότερα από 62 εκατομμύρια εκπαιδευτικά βιβλιαράκια έχουν διανεμηθεί και οι ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας έχουν αγγίξει περισσότερους από 260 εκατομμύρια θεατές σε 123 χώρες.

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Επιπλέον, η έρευνα του Λ. Ρον Χάμπαρντ σ’ αυτό το πεδίο έφερε στον κόσμο απαράμιλλες λύσεις απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Αυτό με τη σειρά του, κινητοποίησε την Εκκλησία και τους Σαηεντολόγους να θέσουν σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά». Αυτό είναι ένα μη θρησκευτικό πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποίησαν για πάνω από δύο δεκαετίες ώστε να ωφελήσουν εκατομμύρια ανθρώπους με την αλήθεια για τα ναρκωτικά.

Η Εκκλησία και τα μέλη της είναι αφιερωμένα στον σκοπό να εξαλείψουν τη χρήση ναρκωτικών μέσω της εκπαίδευσης και προσκαλούν τη συμμετοχή όλων όσων συμμερίζονται τον στόχο για έναν κόσμο χωρίς ναρκωτικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Την Αλήθεια για τα Ναρκωτικά και την Εκκλησία της Σαηεντολογίας που υποστηρίζουν παγκόσμια προγράμματα για να δημιουργήσουν έναν κόσμο χωρίς ναρκωτικά, δείτε:

ΚΑΝΤΕ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ