Είναι εκπληκτικό ότι τα δύο τρίτα των κυβερνήσεων παγκοσμίως χαρακτηρίζονται από σοβαρή διαφθορά. Σχεδόν το ένα τέταρτο των αναδυόμενων ηγετών σήμερα, είναι πεπεισμένοι ότι πρέπει να συμπεριφέρονται ανήθικα για να πάνε μπροστά.

Για να αντιστρέψει αυτή την παρακμή και να αποκαταστήσει τα θεμελιώδη ήθη και αξίες, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έγραψε το βιβλίο Ο Δρόμος προς την Ευτυχία: Ένας Οδηγός Κοινής Λογικής για Καλύτερη Ζωή. Τα 21 διδάγματά του, εξ ολοκλήρου μη θρησκευτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τη φυλή, τον πολιτισμό ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, ώστε να προωθήσουν την καλοσύνη, την ειλικρίνεια και τις βασικές δεξιότητες της ζωής.

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία που τώρα κυκλοφορεί σε 114 γλώσσες, έχει φέρει την ηρεμία στις κοινότητες που δοκιμάζονται από τη βία, την ειρήνη σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον εμφύλιο πόλεμο και τον αυτοσεβασμό σε εκατομμύρια άτομα – σε σχολεία, φυλακές, εκκλησίες, τη νεολαία και σε κοινοτικά κέντρα.

Για να ανυψώσει κάθε τομέα της κοινωνίας, το μη κερδοσκοπικό, μη θρησκευτικό Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς, το οποίο εδρεύει στο Γκλεντέιλ της Καλιφόρνια, εγκαθιδρύθηκε ως κέντρο συντονισμού για τις δραστηριότητες του Ιδρύματος σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την υποστήριξη των Εκκλησιών της Σαηεντολογίας και των Σαηεντολόγων, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία μαζί με το εκπαιδευτικό υλικό και τα προγράμματά του χρησιμοποιούνται σήμερα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, συντελώντας στην ενστάλαξη ενός υψηλότερου επιπέδου εντιμότητας, εμπιστοσύνης και αυτοσεβασμού σε κάθε πολιτισμό.

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Τον Δρόμο προς την Ευτυχία και την Εκκλησία της Σαηεντολογίας που υποστηρίζουν παγκόσμια προγράμματα για την αποκατάσταση της ειλικρίνειας και του αυτοσεβασμού, δείτε:

ΚΑΝΤΕ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ